MOLITVA

Totally Red Totally Red

Novi proizvod

Dostupno samo putem interneta! MOLITVA Raširi

Ikone izrađene na CNC mašini sa puno detalja.

Detaljnije

  • HRAST
  • TREŠNJA

700,00 RSD

Samo na teritoriji Srbije

Na raspolaganju 24/7

Pouzdano i sigurno

Potrošite još 3 501,00 RSD i imate besplatnu dostavu !

Ikone izrađene na CNC mašini sa puno detalja, u četri približne dimenzije. U tri različita materijala kao što su Hrast, Orah ili Trešnja. Sve ikone su zaštićene specijalnim bio uljem za drvo koje može biti u dodiru sa hranom bez ikakvih posledica.

Sve ikone su približnih dimenzija i dimenzije su izražene u (mm) debljine 20mm sa mogućnošću vešanja na zid.

Možete izabrati dimenziju, kao i tip materijala (drvo) i najvažnije MOTIV, svi prikazani motivi su na raspolaganju. Zbog procesa rada ikona se može isporučiti u roku od 2 do 5 dana.

MOLITVA

MOLITVA (grč: Προσευχή), jedna od osnovnih potreba telesno-duševno-duhovnog bića čoveka, pobožno usmeravanje duše ka Bogu, beseda srca čovečijeg sa Bogom, duhovna veza između razumnog čovečijeg bića i Tvorca, između dece i Oca nebeskog, tamjan miomirisni Bogu, sredstvo za prevazilaženje uzburkanih talasa života, neoboriva stena svih koji veruju, božanska odeća kojom se duša oblači u dobrotu i lepotu, majka svih bogougodnih dela, brana protiv lukavstava najvećeg neprijatelja čoveka - đavola, sredstvo za umilostivljenje Boga za oproštaj greha, pristanište koje talasi ne mogu srušiti, prosvećenje uma, sekira očajanju i tuzi, mesto za rađanje nade, ublažavanje gneva, zastupnica svih kojima se sudi, radost onih koji su u tamnici, spasenje onima koji ginu. Njome se čovek uzdiže među horove anđela i saučestvuje u njihovom blaženstvu. Molitva je za dušu nasušna potreba, isto kao što je vazduh nasušna potreba za naša pluća. I kao što bez vazduha telo ne može da živi, tako ni duša ne može bez molitve.

Dostava POSTEXSPRESSOM po metodu danas za sutra

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

Prihvati

Naš sajt koristi kolačiće (cookies) koji ne sadrže lične podatke i služe radi poboljšanja funkcionalnosti sajta. Korišćenjem sajta saglasni ste sa korišćenjem navedenih kolačića.