SVETI ARHANĐEL MIHAILO Pogledaj veće

Dostupno samo putem interneta!

SVETI ARHANĐEL MIHAILO

New product

Ikone ARHANĐEL MIHAILO izrađene na CNC mašini sa puno detalja.

Detaljnije

2 500,00 RSD

  • HRAST
  • TREŠNJA
  • ORAH

Add to wishlist

Više informacija

IKONA ARHANĐEL MIHAJLO

Ikone izrađene na CNC mašini sa puno detalja, u četri približne dimenzije. U tri različita materijala kao što su Hrast, Orah ili Trešnja. Sve ikone su zaštićene specijalnim bio uljem za drvo koje može biti u dodiru sa hranom bez ikakvih posledica.

Sve ikone su približnih dimenzija i dimenzije su izražene u (mm) debljine 20mm sa mogućnošću vešanja na zid.

Možete izabrati dimenziju, kao i tip materijala (drvo) i najvažnije MOTIV, svi prikazani motivi su na raspolaganju. Zbog procesa rada ikona se može isporučiti u roku od 2 do 5 dana.

ARHANĐEL MIHAILO (grč: Αρχάγγελος Μιχαήλ), ime koje znači: "koji je kao Bog"; Mihailo pripada činu Arhanđela, i onaj je koji čuva i pomaže Izrailjce (Dan 10,13,21; 12,1). U (Otk 12,7-9) opisuje se kako je u ratu sa Satanom, aždajom zla. Od svih Arhanđela, najčešće se pojavljuje u Svetom Pismu, mada se u nekim slučajevima ne spominje direktno njegovo ime: Javljanje Valamu u (4 Moj 22,22), javljanje Isusu Navinu (Nav 5,13-15), uništenje 185 hiljada vojnika asirskog cara Senahirima (2 Car 19,35), spasenje trojice Jevreja bačenih u peć ognjenu (Dan 3). Sabor Arhistratiga Mihaila i ostalih bestelesnih sila (Aranđelovdan), slavi se 8. novembra.

  • Reviews (0)