Menu
Your Cart

EDENS GARDEN

EDENS GARDEN
NOVO -50 %
EDENS GARDEN
  • Stanje: Dostupno
  • Nagradni poeni: 3
  • Model: MAMAS BEST AROMA
  • Težina: 0.03kg
  • Dimenzije: 10.00cm x 10.00cm x 10.00cm
Broj prodatih proizvoda: 52
Pregledi proizvoda: 1032
300.00rsd
599.00rsd
Bez poreza: 300.00rsd
Cena u nagradnim poenima: 60


Kompleksna aroma sa ukusom maline naslaganih u limunovom soku, laganim i slanim punjenjem potopljenim u margarinu čine ovaj jedan od naših omiljenih deserta. Baš kako je mama nekada to pravila.


Aroma se koristi kao jedan od sastojaka za pripremu e-tečnosti za elektronske cigarete. Dodavanjme arome u spremnu bazu sa ili bez nikotina dobijate tečnost, da bi tečnost dobila pravu notu arome potrebno je da aroma sazri tj. da se sjedini sa bazom. Kada je većinski udeo PG u bazi vreme sazrevanja je od 15 do 20 dana, kada je većinski udeo u bazi VG onda je vreme sazrevanja minimalno 30 dana. 

U sekciji "SPECIFIKACIJE" se nalazi preporučeni procenat doziranja arome. Procenti su dati od minimuma do maksimuma u tom rasponu možete pronaći svoju idealnu kombinaciju. U "BLOGU" na našem sajtu možete pronaći različite recepte za spremanje kompleksnijih ukusa tečnosti


ZAPREMINA
10ml
TEŽINA
0,025kg
NIKOTIN
0mg
UKUS
GURMANSKI
VG/PG
100% PG
DOZIRANJE
4-5%

Napiši kritiku

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Lože Dobro
Oznake: GURMANSKI , UKUS , AROMA
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) koji ne sadrže lične podatke i služe radi poboljšanja funkcionalnosti sajta. Korišćenjem sajta saglasni ste sa korišćenjem navedenih kolačića.