Menu
Your Cart

DEAD MANS HAND

DEAD MANS HAND
NOVO Out Of Stock
DEAD MANS HAND
  • Stanje: Out Of Stock
  • Nagradni poeni: 15
  • Model: CLASIC
  • Težina: 0.06kg
  • Dimenzije: 10.00cm x 10.00cm x 10.00cm
Broj prodatih proizvoda: 86
Pregledi proizvoda: 939
1,500.00rsd
Bez poreza: 1,500.00rsd

Letna žega od koje se sakriti ne možete, sunce na nebu bez oblačka žari i pali svaku travku na prašnjavoj zemljanoj ulici, četrdeset je stepeni u hladu.

Sablasne polutrule drvene građevine kao da su naslonjene jedna na drugu, umorne u vapaju za kapi kiše, samo se čeka da sve bukne u plamen i nestane u sekundi.

Apsolutni muk i tišina uz povremeni zvuk žamora i grohotnog smeha koji dolazi iz obližnjeg salona te skrivene zvečarke negde ispod nekog trema.

Klimava vrata ulaza u salon koje na mestu drži još jedino molitva, ne služe ničemu, tu i tamo kroz njih prođe dašak vrućeg povetarca.

Mamuran barmen stoji za šankom, naslonjen na lakat jedva drži oči otvorene, noć pre je bila burna, četvorica su “rešavala” svoje nesuglasice revolverima i šakama, bilo je šteta bacit sav taj whiskey – bilo je šteta to baciti pa je sam sve slistio.

Jedini gosti su trojica u mračnom uglu, sede za stolom i igraju poker. Jedan od njih je James “Willd Bill” Hickok. Jedini s osmehom i pozamašnom zalihom kovanica, smeška se držeći karte u rukama. Blef? S cigarom u ruci, bocom viskija na stolu, misli kako mu i danas ne ide loše, ali ne zadugo.

“Varao si!”, čuje se glas s ulaza u salon. “Varao si juče!”, čuje se klik revolvera.

Konobar se polako spušta iza šanka, dvojica se odmiču od stola zajedno sa stolcem, ostaje samo Wild Bill okrenut leđima prema ulazu, osmeh mu je nestao s lica. Sekunde traju satima, misli mu se roje – hoće li uspeti posegnuti za svojim peacemakerom, hoće li biti dovoljno brz.

Čuje se pucanj, Wild Billu je ovo bila poslijednja igra pokera. Dva para, tref i pik osmice i asevi, dobra ruka koja je loše završila.

Longfill sadrži 24ml koncentrata arome u 120ml Gorila bočici. U tu bočicu morate dodati još nikotinske baze.


Napomena: ovo nije e-tečnost spremna za upotrebu.


Pakovanje: Longfill 24 ml arome u Gorilla bočici zapremine 120ml.

Ovu aroma je  potrebno steepati bar 30 dana uz povremeno "provetravanje" bočice na način da je jednostavno otvorite na par sekundi a potom ponovo zatvorite (čekati da sazri)


ZAPREMINA
24/120ml
TEŽINA
0,060kg
NIKOTIN
0mg
UKUS
DUVAN
VG/PG
100% PG
DOZIRANJE
20%

Napiši kritiku

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Lože Dobro
Oznake: DUVAN , UKUS , AROMA , JOURNEY , CLASIK
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) koji ne sadrže lične podatke i služe radi poboljšanja funkcionalnosti sajta. Korišćenjem sajta saglasni ste sa korišćenjem navedenih kolačića.