JOURNEY CLASSIC Dead Mans Hand 24ml u120 longfill

AEON AEON

Novi proizvod

Na sniženju! Dostupno samo putem interneta! JOURNEY CLASSIC Dead Mans Hand 24ml u120 longfill Raširi

Dead Mans Hand je aroma s naglašenim ukusom whiskey-a i duvana.

Detaljnije

  • NE
  • 0 mg
  • 3 mg
  • 6 mg
  • 12mg
  • 18 mg

1 050,00 RSD

1 500,00 RSD

-450,00 RSD

Samo na teritoriji Srbije

Na raspolaganju 24/7

Pouzdano i sigurno

Potrošite još 3 501,00 RSD i imate besplatnu dostavu !

Letna žega od koje se sakriti ne možete, sunce na nebu bez oblačka žari i pali svaku travku na prašnjavoj zemljanoj ulici, četrdeset je stepeni u hladu.

Sablasne polutrule drvene građevine kao da su naslonjene jedna na drugu, umorne u vapaju za kapi kiše, samo se čeka da sve bukne u plamen i nestane u sekundi.

Apsolutni muk i tišina uz povremeni zvuk žamora i grohotnog smeha koji dolazi iz obližnjeg salona te skrivene zvečarke negde ispod nekog trema.

Klimava vrata ulaza u salon koje na mestu drži još jedino molitva, ne služe ničemu, tu i tamo kroz njih prođe dašak vrućeg povetarca.

Mamuran barmen stoji za šankom, naslonjen na lakat jedva drži oči otvorene, noć pre je bila burna, četvorica su “rešavala” svoje nesuglasice revolverima i šakama, bilo je šteta bacit sav taj whiskey – bilo je šteta to baciti pa je sam sve slistio.

Jedini gosti su trojica u mračnom uglu, sede za stolom i igraju poker. Jedan od njih je James “Willd Bill” Hickok. Jedini s osmehom i pozamašnom zalihom kovanica, smeška se držeći karte u rukama. Blef? S cigarom u ruci, bocom viskija na stolu, misli kako mu i danas ne ide loše, ali ne zadugo.

“Varao si!”, čuje se glas s ulaza u salon. “Varao si juče!”, čuje se klik revolvera.

Konobar se polako spušta iza šanka, dvojica se odmiču od stola zajedno sa stolcem, ostaje samo Wild Bill okrenut leđima prema ulazu, osmeh mu je nestao s lica. Sekunde traju satima, misli mu se roje – hoće li uspeti posegnuti za svojim peacemakerom, hoće li biti dovoljno brz.

Čuje se pucanj, Wild Billu je ovo bila poslijednja igra pokera. Dva para, tref i pik osmice i asevi, dobra ruka koja je loše završila.

Longfill sadrži 24ml koncentrata arome u 120ml Gorila bočici. U tu bočicu morate dodati još nikotinske baze.


Napomena: ovo nije e-tečnost spremna za upotrebu.


Pakovanje: Longfill 24 ml arome u Gorilla bočici zapremine 120ml.

Ovu aroma je  potrebno steepati bar 30 dana uz povremeno "provetravanje" bočice na način da je jednostavno otvorite na par sekundi a potom ponovo zatvorite (čekati da sazri)

ZAPREMINA24/120mll
TEŽINA0.053 kg
NIKOTIN0mg
UKUS - AROMADUVAN
VG/PG100PG
DOZIRANJE20%

Dostava POSTEXSPRESSOM po metodu danas za sutra

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

Prihvati

Naš sajt koristi kolačiće (cookies) koji ne sadrže lične podatke i služe radi poboljšanja funkcionalnosti sajta. Korišćenjem sajta saglasni ste sa korišćenjem navedenih kolačića.